Ankara Evden Eve Nakliyat | Ankara Tek Nakliyat

 

Tek nakliyat olarak, Ankara evden eve nakliyat sektöründe 2002 tarihinden bugüne kadar siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Kurumsal kimliğe sahip olan firmamızla yapacağınız taşımacılık işlemlerinin tamamı firmamız güvencesi altındadır.

Ankara Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?

Bizleri arayan müşterilerimize müşteri temsilcilerimiz gerekli olan bilgiler hakkında sorular yöneltir. Sizlerden gelen cevaplar neticesinde taşınmanızın zorluk aşaması saptanmaktadır. Daha fazla detay için sizlerin uygun olduğu tarih ve saatte eşyalarınızı analiz etmek için ücretsiz ekspertiz hizmeti veriyoruz.

Ankaranakliyat işinizin gerçekleşmesi için anlaştığımız takdirde sizlerin tarafımıza belirtmiş olduğunuz tarihte uzman personellerimiz adresinizde olur. Düzenli ve tertipli bir çalışma olması için ekspertiz planlamasına uygun şekilde hareket edilir.

Planlamaya uygun şekilde evinizin koridoru, salonu, oturma odası, genç odası, mutfağı, yatak odası ve kilerindeki bulunan eşyalar taşınmaya hazır hale getirilir. Bu şekilde yapılacak olan bir Ankara evden eve nakliyat işlemi son derece problemsiz şekilde sonuçlanmaktadır.

Paketlemeden anlayan ve mobilyacı personelimiz eşyalarınızın demontajını ve paketlemesini kaliteli ve sıfır paketleme malzemelerimizi kullanarak ambalajlarlar. Her bir eşya büyük bir titizlik içerisinde özenle paketlenir. Bu sayede taşınma sırasında eşyalarınızda en ufak bir hasar oluşmaz.

Eşyalarınızın paketlenmesinde her işe özel ambalaj malzemeleri kullanıyoruz. Bu sayede hijyen konusunda müşterilerimiz yapmış olduğumuz işleri oldukça başarılı bulmaktadır. Ankara evden eve nakliyat hizmetinde paketleme işleminin önemli olduğu kadar kullanılan malzemeler de oldukça önemlidir.

Hazırlık aşaması tamamlanan eşyalarınız diğer çalışanlarımız tarafından nakliye aracımıza taşınır. Bu işlemi de asansörlü nakliyat aracımızla yapmaktayız. Bina içerisinden değil bina dış cephesinden eşyalarınız daha kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde aracımıza yüklenir.

Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara evden eve nakliyat 
sürecinizde aracımıza taşınan her bir eşya araç içerisinde özenle istiflenir ve hassas parçalar araç içerisinde kasaya sabitlenir. Yolculuk sırasında hareket edip birbirine zarar vermemesi için eşyaların sabitlenmesi de oldukça önem taşımaktadır.

Eski evinizde bulunan eşyalarınızın tamamı araca yüklendikten sonra çalışanlarımız yeni adresinize doğru yola çıkmak için sizlerden izin ister ve böylece yolculuk başlar. Tecrübeli şoförümüz en uygun rota üzerinden yeni adresiniz hızlı bir şekilde varmış olur.

Yeni evinize gelen ekibimiz asansörlü nakliyata aracımızın kurulumunu yapar ve eşyalarınızın yukarı taşınmasını sağlar. Yukarıya taşınan eşyalarınız oda içerisinde yerlerine konur. Kurulması gereken mobilya, beyaz eşya v.b eşyalarınızın montajı personellerimiz tarafından özenle yapılır.

Büyük eşyalar yerlerine konurken küçük eşyalarınız olan kolilerinizin de oda, oda dağıtımı yapılır. Bu sayede küçük eşyaların yerleştirilmesi daha kolay düzenli şekilde yapılması sağlanır.

Ankara evden eve nakliyat süreci yukarıda belirtmiş olduğumuz şekilde tarafımızdan kusursuz şekilde gerçekleşirken sizlerin konforlu bir nakliye süreci yaşamanız sağlanmış olur. Tek nakliyat ailesi olarak her daim müşteri odaklı çalışmalara imza atmayı amaçlamaktayız.

Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her işte olduğu gibi Ankara evden eve nakliyat işlerinde de dikkat edilmesi gereken konular vardır. Gelin şimdi bu konulara göz atalım.

Firma tercihiniz sizlerin dikkat etmesi gereken ilk konudur.

Çalışacağınız firmanın sözleşme ve sigorta yaparak hizmet sunması gerekir.

Hizmet sunacak olan Ankara nakliyat firması ile tüm detayları görüşmelisiniz.

Çalışan personelin sigortalı çalışan olması ve yeterli tecrübeye sahip olması önemlidir.

Kullanılacak paketleme malzemelerinin kaliteli ve sıfır olmasına dikkat edilmelidir.

Mobilyacı personelin işten anlayan kalifiyeli eleman olması gereklidir.

Nakliye aracının bu iş için tasarlanmış kasaya sahip olması ve bakımlarının zamanında yapılmış olması gerekir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz her bir konu Ankara nakliyat hizmeti için önem arz eden konulardır. İyi bir taşınma için olmazsa olmaz kurallar gerekir. Bu nedenle hizmet alacağınız Ankara nakliyat firması ile bu konuları detaylı şekilde ele almanız gereklidir.

Ankara Evden Eve Nakliyat Yorumlarını İnceleyin

Hizmet sektöründe bir firma uzun yıllardır hizmet sunuyorsa eğer hakkında iyi veya kötü bir veya birden fazla müşteri yorumları kesinlikle vardır. Hizmet sektörleri için özel olarak yönetilen şikayet veya tavsiye platformları bulunmaktadır.

Sizlerin yapması gereken Ankara evden eve nakliyat firmaları arayışınızda firmaların müşteri yorumlarını, şikayetlerini ve tavsiyelerini incelemenizdir. Sizden önce hizmet almış müşteriler çalışacağınız şirket hakkında olumlu görüşlerde bulunmuş ise gönül rahatlığıyla o şirketi tercih edebilirsiniz. 

Ankara evden eve nakliyat yorumları bu nedenle sizler ve işiniz için önemli olduğu kadar eşyalarınızın ömrü içinde önemlidir. Günümüzde bir iş için binlerce firma görev yapmaktadır. Bundan dolayı tercih etme şansınız oldukça yüksektir. Aklınıza yatan kişi veya kurumlarla çalışmak sizlere fayda sağlayacaktır.

Ankara nakliyat şikayetleri bir firmanın müşterisinde aldığı olumsuz düşünceyi yansıtır. Sağlamış oldu kötü hizmetten dolayı almış oldu kötü müşteri yorumu o firmanın iş hayatında devamlı karşısına çıkacak bir olumsuz reklamı olacaktır.

Bu nedenlerden dolayı Ten Nakliyat olarak bizler Ankara evden eve nakliyat ihtiyaçlarınızda siz kıymetli müşterilerimize son derece kalite hizmet sunuyoruz. Bize has özel taşıma yöntemlerimiz sayesinde eşyalarınızda en ufak hasar olmadan yeni yuvanıza taşınması sağlanmış oluyor.

Ankara Tek Nakliyat firmamızla kusursuz bir taşınmaya hazır mısın? Biz iddia ediyoruz ki tek bir sorun yaşamadan eşyalarınızın taşınmasını sağlayacağımıza. Sizde hazırsanız kusursuz bir taşınmanın ayrıcalığını yaşamaya Ankara evden eve nakliyat için bizleri aramanız yeterli olacaktır.

Yorumlar